Al ruim 80 bestellingen

De publiciteitscampagne is nog maar kort en bescheiden van start: mond-op-mond reclame, website, Facebook en Linkedin. Toch heb ik al ruim 80 boekbestellingen ontvangen. De helft daarvan komt uit de buurt zelf en de andere helft van familie, vrienden, bekenden en relaties.

Geweldige score; had ik niet verwacht!

Hoe te bestellen en te verkrijgen?

Via een email aan cchvanierssel@casema.nl of de info-mail info@ceesvanierssel.nl op mijn website: ceesvanierssel.nl

Ik doe de verkoop van mijn boek in eigen beheer; dus via een boekhandel is mijn boek (nog) niet te koop. Daardoor houd ik de verkoopprijs laag: € 14,50.

Iedereen die het boek bij me bestelt krijgt een bericht.  Na betaling geef ik het boek persoonlijk af of is het af te halen bij 2 afhaalpunten in de Belcrum of stuur ik het op als je verder weg woont.                                                                            Mijn boek is ook te koop in de Spellenwinkel in de Speelhuislaan 68-B.

Opdracht om het boek te drukken.

Deze week – op zondag 30 juli – heb ik het boek helemaal nagekeken en is het druk-gereed. De drukker is nog tot 5 augustus op vakantie. Ik geef hen 4 augustus de opdracht. Na controle krijg ik eerst een proefdruk en na mijn akkoord, wordt het boek gedrukt. Ik hoop dat het boek eind augustus klaar is en naar mij kan worden opgestuurd. Ik houd iedereen daarvan op de hoogte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.