Van drukopdracht naar proefdruk

Nieuwsbericht 02; 17 aug. 2017

Inmiddels al 120 boekbestellingen!
De publiciteitscampagne is nog maar enkele weken geleden gestart via mond-op-mond reclame, Facebook en LinkedIn en toch heb al 120 bestellingen!

Mijn boek bestellen?
Via email (cchvanierssel@casema.nl) of info-mail van mijn website (info@ceesvanierssel.nl). Aangezien ik mijn boek in eigen beheer verkoop is het vooralsnog niet te koop bij de boekenwinkel. Daarmee houd ik de prijs laag: 14,50 euro!

Na drukopdracht volgt een proefdruk.
Zondag 30 juli gaf ik Boekengilde uit Enschede de opdracht om mijn boek te gaan drukken en na interne controle van mijn concept-boek volgt een drukproef. Die heb ik op 17 augustus ontvangen; samen met Ad Vermeulen van Studio 9 ga ik de proefdruk kritisch bekijken. Ad is de ontwerper van mijn boek-omslag. Wel spannend om de drukproef uit te pakken. Voor het eerst krijg ik het gevoel dat mijn 1e boek er aan komt.

Na 8 werkdagen … krijg ik de eerste boeken uitgeleverd.
De eerste dozen met boeken komen volgens planning op 30 of 31 augustus a.s. Ik zoek nog een datum en adres in de Belcrum voor een publieke presentatie. Ik houd jullie op de hoogte.

2 antwoorden op “Van drukopdracht naar proefdruk”

 1. Gisteren het tweede boek van onze Frans ontvangen. Ik lees het met veel plezier. Zo herkenbaar! Ik ben nu op badzijde 107. Hierop staat de ingang van de kleuterschool. Vlak bij de ingang hing de foto van het gestorven kind van winkelier van der Linden van het Pastoor Pottersplein. Dat heeft veel indruk gemaakt.
  In elk geval: mijn complimenten. Mijn herinneringen zijn soms wat anders.
  Bedankt.
  Til Cornelis
  Nu 77 jaar.

  1. Sorry Til dat ik nu pas reageer maar je stond tussen 168 spamberichten, maar gelukkig heb ik jouw bericht niet als spam verwijderd. Leuk zo’n herkenbare reactie op onderdelen althans (en tot blz. 107).
   5 Jaar verschil tussen jou en mij was op die leeftijd vroeger al bijna een generatie-kloof. Ik realiseer me bij het schrijven van dit tijdsdocument van vooral de vijftiger jaren dat het vanuit mijn
   selectie aan relevante herinneringen komt al heb ik bij de meeste hoofdstukken wel steeds geprobeerd eerst een algemeen beeld te schetsen van de tijdgeest van toen die ik dan daarmee inkleur vanuit de eigen
   belevingen. Maar daar ben je op blz. 107 aangekomen ondertussen wel achter. Ik ken al jullie kinderen nog wel al is mijn beeld van Toos het meest onduidelijk, het leeftijdsverschil was te groot. Jouw vader
   herinner ik me als een soms wat strenge maar rechtvaardige, maar ook zachtaardige man. Streng natuurlijk als ik wat had uitgespookt en ik niet alleen op school straf kreeg maar daarna ook nog eens thuis.
   Ik kwam soms bij jullie thuis spelen, herinner ik me nog wel.
   Ik hoor nog wel hoe jouw indrukken verder zijn, al zullen die verder uiteen gaan lopen, schatik zo in.

   groeten
   Cees van Ierssel (72 jaar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.