officiele boekpresentatie in het Belcrumhuis

met wethouder rechtsboven en interviewster links onder

Op woensdagmiddag 27 september vond de officiële boekpresentatie plaats voor een 40-tal genodigden. Drie eerste exemplaren werden uitgereikt aan wethouder Stedelijke Ontwikkeling Alfred Arbouw,  Wijkraad Belcrum Herman Kappers en namens  woningcorporatie Alleewonen, Harry Reininga, oud directeur-bestuurder. Onder deskundige leiding van Yolanda Sjoukes, chef van de edities Breda en Oosterhout van BNDestem (en ook buurtbewoonster), is  een korte miniconferentie gehouden van 35 minuten over de kwaliteiten van de Belcrum. Daarna was er een informeel samenzijn met een hapje en drankje.

Vrijdagavond 29 september is er een buurtborrel in het Belcrumhuis waarbij ik om ongeveer 18 uur een korte presentatie geef over mijn boek, waarna men de gelegenheid heeft om een boek te kopen die ik zal signeren. Het boek over de Belcrum kost 14,50.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.