Recensies over mijn boek over de belcrum

na aankoop van het boek nog half uur napraten buiten!

Diverse kopers van mijn boek hebben me persoonlijk of per email een reactie gegeven nadat ze (een deel van) het boek hebben gelezen.

Na het radio-interview van BredaNu in het programma  Grensgeluiden op zondag 15 oktober jl. ben ik toch maar opnieuw gaan lezen (was achteraan begonnen bij de Tweede Wereldoorlog).  Een prettig leesbaar boek, hoor!    Jose

Jan Vriends schreef:  Ik lees je boek met plezier met de overtuiging dat ik ook zeker niet de enige ben.  Overigens: onze familienaam in jouw boek is met een “d” en niet op zijn Bredaas zonder “d”.

Leuk geschreven, prettig leesbaar en herkenbaar., zegt Annie Merks tegen mij. ” Mijn vader had een slagerij en kocht vroeger zijn vlees op het slachthuis. Ik herkende het stuk daarover wel meteen.  Het sfeerbeeld dat je geeft klopt helemaal!”

Dit is een boek …. dat moet elke Belcrumbewoner beslist lezen!                             Jan van Steenderen

Complimenten voor de geweldig mooie uitvoering en het onderzoek, verricht voor het schrijven van het boek. Een reactie van een tachtigjarige oud Belcrum bewoner, Henk Schets

Een prettig leesbaar boek met b.v. een complete inventarisatie van de  vele middenstandswinkels in de Belcrum in de 50er en 60er jaren. Nooit geweten dat er zoveel winkels waren; nu snap ik het waarom van al die hoekpanden in de buurt.  Leuk om al die historische feitjes te lezen.                                                                                                                                       Yvonne

Meteen na het krante-artikel in BNDestem naar de Spellenwinkel gegaan en jouw boek gekocht; vlug even ingekeken en het boek ziet er prima uit. Wel nog even een kleine aanvulling in de straatnamen-lijst in de 2e druk doen.           Johan van de Brule

 

Eén antwoord op “Recensies over mijn boek over de belcrum”

  1. Vanaf hoofdstuk 04 heb ik al wat gelezen, erg interessant, er komen veel herinneringen boven, leuk
    Cees, ik ben hardstikke trots op jou, ik weet hoeveel werk het is geweest en hoe zorgvuldig je het hebt voorbereid.Top, dat de 2e druk al is besteld.
    José van Ierssel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.