de tweede druk van mijn boek is uit.

Dinsdagmorgen 17 oktober jl. is de 2e oplage van mijn boek thuis bezorgd. De 1e oplage van 200 stuks is binnen enkele weken helemaal uitverkocht.  Ik kan nu diverse, eerdere bestellers hun gereserveerde boek gaan uitleveren.        Ook is de voorraad bij het Belcrumhuis (Pastoor Pottersplein 12) en het Spellenhuis (Speelhuislaan 68B) weer aangevuld.   15 November presenteer ik in de loop van de avond mijn boek tijdens een wijkbijeenkomst van de wijkraad Belcrum in het Belcrumhuis. Dan zal ik op zaterdag 16 en zondag 17 december ook nog aanwezig zijn op de winterfair in de Speelhuislaan in de Belcrum.

Het boek over de Belcrum is misschien ook wel een leuk Sinterklaas- of Kerst -kado en dat voor 14,50 euro!

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.