De 3e druk van mijn Belcrumboek is afgeleverd

In deze 3e druk heb ik de laatste historische of tekstuele foutjes kunnen herstellen, meestal op aanwijzing van kritische lezers van met name oud Belcrumbewoners. Tot nu toe zo’n 325 stuks verkocht; nog ong. 40 stuks te leveren. Ik heb zelfs al 10 bestellingen voor een 2e boek, waaraan ik bezig ben! Op de wintermarkt van de Belcrum op 16 en 17 december jl. heb ik 11 boeken verkocht en kreeg enkele positieve reacties van buurtbewoners die mijn boek al eerder hadden gekocht.  Dat maakt  twee  koude dagen in de marktkraam van de  Spellenwinkel staan, dan weer helemaal goed!

 

2 antwoorden op “De 3e druk van mijn Belcrumboek is afgeleverd”

 1. Ik wil graag een exemplaar van het Belcrumboek.
  Hoe kan ik het bestellen of waar is het te koop?
  Met vriendelijke groeten,
  Odette Wolters

  1. Beste Odette,

   Als je van buiten Breda of directe omgeving komt, kan je het via mij bestellen, dan stuur ik het op, maar dan komen er verzendkosten bij (3,95).
   Woon in je Breda of directe omgeving dan kan je het ook bij mij bestellen resp. ophalen (in Teteringen) of zelf kopen in de Spellenwinkel Breda, in de Belcrum,
   Speelhuislaan 68 B.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.