De Belcrum. De kracht van haar toekomst ligt in het verleden; het boek is een succes

Ik durf dat gerust te zeggen, nu blijkt dat er bijna 450 exemplaren van het boek zijn verkocht. Niet alleen oud-Belcrummers kopen het boek, maar ook veel jonge Belcrum-bewoners van nu kopen het boek. Zij willen weten hoe de buurt is ontstaan en wat de historie van de Belcrum is. Over vroeger met de bouw van het speelhuis in de 17e eeuw, het stedenbouwkundig plan en de industrie, de middenstand en architectuur enz.                                                                Het boek is te koop in de Belcrum, bij de Spellenwinkel, Speelhuislaan 68-B en via mij. Ook bij de Vrije boekhandel in de Veemarktstraat en bij boekhandel van Kemenade & Hollaers op de Ginnekenweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.