Nieuwe leesrecensies

Van Marianne Comperen, die het boek in 1 weekend heeft uitgelezen, kreeg ik de volgende reactie toegestuurd: …” Heb jouw boek gelezen als een zak chips, waar ik niet vanaf kan blijven. Nee, chiquer, als een doos Belgische bonbons, steeds verschillend en allemaal lekker. Geschreven uit betrokkenheid en dat maakt het persoonlijk en warm“…  

Nelleke Kroese mailde me als volgt: …” Jouw boek deed me weer thuis komen in de van Voorst tot Voorststraat. De gedachten gingen, logisch, weer uit naar de tijden zoals je die hebt verwoord. Het nam me mee naar de buurtwinkels en de straten waar we als kind speelden. De kerk, het koor en het orgel waar ik op heb gespeeld als klein kind. Het boek geeft zo ’n goed sfeerbeeld, dat ik direct voor al mijn broers en zussen een exemplaar heb besteld (10 stuks dus!); zij reageerden allen laaiend enthousiast! Het leest heerlijk weg, is boeiend, interessant en met een vrolijke noot geschreven!

Geweldig, wat een ervaring! Ik kijk uit naar het volgende boek. Ben er trots op een “Oud Belcrummer” te zijn“…

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.