Mijn 2e Belcrumboek is inmiddels uit!


Ik heb mijn 2e boek van de drukker ontvangen. Ik gaf het boek als titel: De Belcrum. Mijn levensspoor door de Belcrum in de 50-er en 60-er jaren.  Aan de hand van enkele thema’s beschrijf ik de tijdgeest van die 50-er /60-er jaren in de Belcrum. Ik leg met “mijn levensspoor” door die buurt als het ware verantwoording af over de waarden en normen die ik vroeger meekreeg thuis, op school, in de kerk enz. , hoe ik ermee heb geworsteld, welke ik heb aanvaard en met mijn echtgenote heb doorgegeven aan mijn kinderen en kleinkinderen. Het is autobiografisch met af en toe een vleugje fictie. Interessant voor tijdgenoten uit Breda en vooral Belcrum? Zeker, want zo herkenbaar! Maar dit boek is vooral een tijdsgeest-document uit die 50-er /60-er jaren voor mijn leeftijdgenoten en zeker voor hun kinderen, de eind 30-ers /begin 40-ers van nu van buiten Breda en de Belcrum! Misschien geeft het inspiratie voor een eigen familie-verhaal. Het boek kost 14,95 euro en kan je bij mij bestellen: cchvanierssel@casema.nl of 06-13213774 of bij de Spellenwinkel in de Speelhuislaan 68-B in de Belcrum: info@despellenwinkelbreda.nl of 06-25134635.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.