enkele reacties van lezers van mijn nieuwe boek

Jack v.d. Pluijm.

Je hebt de moed getoond om ons een inkijk te geven in jouw persoonlijke leven met zoveel raakvlakken voor oud-Belcrumbewoners uit die tijd. Mijn complimenten!

Nel Kroese.

Prachtig, mooi, interessant, leuk en zo herkenbaar alsof ik er nooit ben weggegaan. Een pracht verhaal heb je verteld. Wat zal mijn familie blij verrast zijn want ze krijgen alle negen een exemplaar van jouw boek van mij!

Marianne.

ontroerend jouw 2e boek; ik kreeg soms tranen in mijn ogen. Het roept veel bij me op, je bent goed gedocumenteerd. Wellicht een inspiratiebron om zelf ook een en ander uit het verleden op te schrijven.

Marijke.

Leuk boek hoor! Leuk geschreven en prettig om te lezen met veel herinneringen over vroeger.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.